GO SEO, conținut principal
Polen, descoperă trucul pentru a îndepărta petele nedorite de pe haine

Polen, descoperă trucul pentru a îndepărta petele nedorite de pe haine

Polen, descoperă trucul pentru a îndepărta petele nedorite de pe haine. Articol de blog util pentru cei care s-au trezit cu o „surpriză”. Crinii ar putea fi frumoși, dar v-ați aplecat vreodată pentru a inspira mirosul lor glorios, doar pentru a rămâne cu pete portocalii încăpățânate pe cămașă? Tocmai ai făcut cunoștință cu polenul de la această floare superbă!

Particulele sale prăfuite sunt proiectate să se agațe de albine, de aceea se lipesc și de țesături! Dar nu intrați în panică. Există un truc infailibil pentru îndepărtarea petelor de polen de pe haine mai repede decât ar putea reuși Mary Poppins. În acest mod, orice aranjamente florale din crini și alte plante nu vor mai reprezenta o amenințare pentru obiectele noastre vestimentare.

Îndepărtarea petelor de polen de pe haine

În primul rând, nu atingeți sau nu udați polenul! Scoateți obiectul vestimentar pătat afară și scuturați-l bine. Apoi, apucă rola cu bandă lipicioasă pentru scame și folosește partea lipicioasă pentru a ridica polenul de pe țesătură. Mare parte din pată ar trebui să dispară rapid și ușor.

Înmuiați-vă îmbrăcămintea în apă rece (niciodată fierbinte, deoarece poate impregna petele) timp de o jumătate de oră. Clătiți-o de două ori înainte de a aplica soluția de îndepărtare obișnuită a petelor și de a o spăla așa cum sugerează eticheta de îngrijire. Lăsați-o la aer să se usuce și gata!

Haina preferată (pentru că este întotdeauna cea preferată care suferă…) va fi ca nouă.

Covoare sau tapițerie

Crinii au scăpat polen pe covorul tău crem sau pe canapeaua cea nouă? Vai de mine! Din fericire, folosirea benzii lipicioase pentru haine funcționează și pe covoare, mai ales atunci când e utilizată împreună cu o duză de aspirator.

Dacă puteți vedea în continuare rămășițele unei pete, utilizați un burete uscat pentru a le șterge cu soluția de oțet de casă. Amestecați o parte de oțet cu două părți de apă. Întotdeauna testați acea soluție pe o mică porțiune de covor.

De asemenea, puteți apela și la solventul de curățare uscată din comerț. Nu frecați niciodată polenul și nici nu îl periați, deoarece acest lucru îl poate împinge chiar mai adânc în fibre. Ștergeți din exterior pentru a opri răspândirea petelor.

Abordați petele de polen la sursă

Dacă ați ajuns să faceți slalom prin rulouri de bandă lipicioasă, ar putea fi timpul să eliminați cu totul „problema polenului”. Soluția evidentă, în afară de a nu cumpăra crini (de neimaginat!) este să smulgeți ușor sau să scoateți anterele imediat ce florile încep să se deschidă.

Făcând acest lucru, de fapt, crinii durează mai mult, deoarece polenul lor erodează petalele pe care le atinge.

Crinii Stargazer au stamine proeminente care sunt mai ușor de îndepărtat decât la alte soiuri. Dacă doriți să păstrați anterele pentru aspectul lor, luați în considerare pulverizarea acestora cu spray de păr. Acest lucru poate opri căderea polenului, dar de obicei va scurta viața florilor.

Crinii sunt o alegere bună pentru persoanele care suferă de alergii

Ideea că acești principali vinovați cu polen ar putea fi orice altceva decât un coșmar pentru persoanele care suferă de alergii ar putea părea ridicolă, dar este adevărat! Florile mari și strălucitoare, cum ar fi crinii, tind să producă polen mai „greu”.

Un astfel de polen este mai puțin probabil să devină aerian și să vă irite căile respiratorii. Acest lucru se datorează faptului că atrage mai ușor albinele și fluturii, ceea ce înseamnă că nu trebuie să se bazeze pe polenizarea realizată prin vânt.

Cumpărați flori pentru cineva predispus la alergia indusă de polen? Evitați buchetele ambalate cu umpluturi de flori sălbatice și priviți la următoarele specii care pot realiza un aranjament la fel de deosebit pentru persoana în cauză:

Flori pentru care o pată de polen este puțin probabilă:

  1. trandafirii. Trandafirii se autopolenizează și abia eliberează polen în aer. Miros superb, arată elegant și nu îi vor da persoanei speciale din viața ta un nas curgător;
  2. gladiolele. Aceste flori înalte, în formă de sabie, erau aruncate la picioarele gladiatorilor victorioși din epoca romană. Fac polen gros, lipicios, care rareori îți irită nările;
  3. laleaua. Această floare de primăvară mult iubită este renumită pentru forma cupei și culorile luminoase. Produce polen greu care se lipește strâns de stamină;
  4. hortensiile. Această specie prezintă flori minunate în nuanțe de albastru, roz, violet și alb care fac ca orice aranjament floral să arate luxos. Acestea produc o cantitate limitată de polen;
  5. irisul. Cunoscut pentru culoarea lui de un violet intens și galben strălucitor, irisul are polen greu care rămâne prins în petalele lui lungi și delicate;
  6. bujorul. Această floare preferată și romantică de vară captează polenul între straturile sale moi. Singura problemă este că reziști cu greu să nu miroși soiurile sale divin parfumate;
  7. orhideea. Această floare exotică populară produce aproape deloc polen și adesea vine într-un ghiveci. Există peste 25.000 de specii de orhidee răspândite în întreaga lume;
  8. plantele de apartament. Plantele de apartament care nu înfloresc nu au deloc polen. Anumite plante, cum ar fi pothosul auriu, palmierii de areca, copacii dragonilor și crinii de pace, absorb efectiv iritanții din aer, făcându-i anti-alergici. Cadoul perfect universal!

Concluzie

Sperăm ca, odată ce ați parcurs acest articol oferit de agenția noastră de link building, următorul aranjament floral să vă ofere mai puține bătăi de cap. Cu informațiile necesare și din surse sigure, puteți scăpa de petele încăpățânate de polen care apăreau pe haine și nu numai.

Vă aflați în căutarea unor servicii SEO pentru afacerea dvs. din mediul online? Aveți magazine online care ar avea nevoie de activități profesionale pentru creșterea vizibilității? Dacă răspunsurile la aceste întrebări sunt afirmative, ați ajuns în locul potrivit. Echipa noastră de consultanță SEO vă stă la dispoziție pentru a vă oferi cele mai relevante date din domeniu optimizării SEO.

Tot ce trebuie să faceți este de a intra în contact cu noi prin intermediul datelor din formular. Un membru al echipei va lua legătura cu dvs. în cel mai scurt timp! E momentul ca afacerea dvs. din online să cunoască acea vizibiliate pe care o așteptați de prea multe zile.

Înapoi sus
Căutare